Om oss:

Åpne.Oss er en blanding av forskjellige kunnskaper, drømmer og livserfaringer. Det ble opprettet ut fra ønsket om integrasjon. Det samler kunnskap fra mange fagområder i et og to drømmere: Thais and Helena.  

Thais

Thais er en vitenskapskvinne, en forsker, av både natur, hjerte og utdanning. Hun startet sin karriere ved å studere for å bli lærer, etterfulgt av en bachelor i matematikk, som igjen åpnet hennes sinn for fantasien.

Hun fikk sin PhD grad i astrofysikk i 2002 og arbeidet noen år som astrofysiker, etterhvert som professor i astrofysikk ved UFRJ (Rio de Janeiro State University).

Som forsker innen astrofysikk har Thais publisert mer enn 35 vitenskapelige artikler i refererte vitenskapelige journaler. Hun har arbeidet med utdanning, forskning, “Science outreach” og var koordinator for den første olympiaden i astronomi og astrofysikk i Brasil i 2012 (IOAA2012). Samme år flyttet hun (heldigvis) til Norge, flyttet fokuset mot komplementær helse, og tok Heilpraktiker utdanning. Som Heilpraktiker gjør hun bruk av forskjellige tilnærminger for å støtte livet og hjelpe andre til å finne bedre måter å balansere sin kropp, hjerne og sjel og ha et sunt og fullendt liv. Som Heilpraktiker baserer hun terapien på de tre pilarene fra homotoxicologien: “Avgiftning - bedring av celle og organfunksjon - unngå inntak av toksiner. Thais tilbyr også Craniosacral Therapy som hun har blitt trent i av Upledger Institute.

 

Thais er engasjert i uortodox læring og sammen med datter og partner Helena, lager de kort for å støtte barns leseferdigheter. Hun underviser også i matematikk ved NTNU.

 

Helena

 

Helena er en ung sjel, fri tenker og en fantastisk partner i Åpne.Oss.  Hun var i mange år elev ved en Montessoriskole, og har reist rundt i verden og fått erfaring og kreativitet til å utvikle tematiske kort i forskjellige språk for å støtte leseferdighetene til unge barn.

Disse kortene blir snart tilgjengelige gjennom denne nettsiden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now